قیمت انواع زهر عقرب زرد ایرانی

قیمت انواع زهر عقرب زرد ایرانی بسیار بالا است که این امر به دلیل مصارف زیاد زهر و مشکل و خطرناک بودن فرآیند تولید آن می باشد.
میزان تولید زهر توسط یک عقرب بسیار محدود است و در هر بار زهرگیری تنها می توان حدود دو میلی گرم زهر از یک عقرب به دست آورد، که این امر از دیگر دلایل بالا بودن قیمت زهر است.
تولید زهر عقرب زرد ایرانی به دلیل خواص و کاربردهای فراوانی که در پزشکی و درمان بیماری ها و نیز برخی صنایع دارد، مورد توجه بسیاری قرار گرفته و تولید و عرضه آن در حال گسترش است.

قیمت انواع زهر عقرب زرد ایرانی

مختصری درباره فرآیند تولید زهر عقرب

مختصری درباره فرآیند تولید زهر عقرب
با وجود مزایای تولید زهر عقرب، فرآیند تولید زهر نسبتا حساس و پیچیده است و نیاز به تخصص بالایی دارد. این فرآیند شامل مراحل گوناگونی می باشد که در زیر به طور مختصر شرح داده شده اند:

ابتدا باید تعداد مناسبی از عقرب ها را خریداری و یا شکار نمود، چرا که برای تولید 50 گرم زهر خشک عقرب حدود صد و پنجاه هزار عقرب نیاز است.
با توجه به خطر انقراض گونه های عقرب و به دنبال آن بر هم خوردن اکوسیستم منطقه بهتر است عقرب ها از مراکز پرورشی معتبر تهیه شوند.
پس از تهیه عقرب ها باید بستر مناسب برای پرورش و زندگی آنها آماده شود.
این بستر باید با شن پوشیده شده و دارای عمق و تهویه مناسب و فاقد هر گونه راه گریز برای عقرب ها باشد.
از دیگر نکات مهم که باید به آنها توجه شود، آب و غذا است.

آب نسبت به غذا اهمیت بیشتری برای عقرب ها دارد، بنابراین لازم است آب تمیز به طور منظم در اختیار آنها قرار گیرد.
همچنین نیاز است که از مکمل های غذایی برای تقویت عقرب ها استفاده شود.

پس از حدود هجده ماه که عقرب ها به سن زهرگیری رسیدند، می توان اقدام به زهرگیری نمود.

عمدتا از دو روش می توان زهرگیری را انجام داد:

  1. در روش اول می توان بند انتهایی دم عقرب را که حاوی زهر است قطع و خشک کرد.
    سپس آن را پودر نموده و در آب مقطر حل کرد.
    در نهایت محلول به دست آمده را سانتریفیوژ می کنند تا زهر خالص از سایر ناخالصی ها جدا شود.
    دمای زهرگیری و نگهداری زهر پس از خشک نمودن از نکات مهمی است که باید به آنها توجه شود.
    زهر گیری باید در دمای 4 درجه سانتیگراد انجام شده و زهر خشک را می توان در فریزرهای مخصوص آزمایشگاهی و در دمای 4 درجه نگهداری نمود.
    با این حال بهتر است پس از تهیه زهر خالص آن را در یخچال های مخصوص منفی هشتاد درجه نگهداری کرد که باعث افزایش طول عمر نگهداری آنها می شود.
  2. در روش دوم با استفاده از شوک الکتریکی عقرب را وادار به خارج کردن زهر می کنند، این روش به دقت و تخصص بالایی نیز دارد زیرا عقرب هر بار میزان بسیار کمی زهر تولید می کند.

لازم به ذکر است مدت زمان نگهداری زهر مایع عقرب بسیار محدود است و باید سریعا خشک شود.

5 ویژگی مهم زهر عقرب خالص

5 ویژگی مهم زهر عقرب خالص زهر عقرب حاوی ترکیبات پروتئینی مهمی نظیر برخی آنزیم ها و توکسین می باشد.
زهر عقرب زرد ایرانی شامل ترکیبات همولیتیک (ترکیبات تجزیه کننده سلول های خونی)، پروتئولیتیک (ترکیبات تجزیه کننده پروتئین)، سیتوتوکسیک (ترکیبات ایجاد کننده سمیت و مرگ سلولی)، ترکیبات ضد سرطانی و ترکیبات مسدود کننده کانال می باشد.

ترکیبات مهمی که در زهر عقرب وجود دارد سبب خواص درمانی گسترده آن شده و برای تولید داروهای متعددی استفاده می شوند.
امروزه برای درمان بسیاری از بیماری ها از داروهای شیمیایی استفاده می شود که عوارض بسیاری را برای بیماران در پی دارند.
از این رو بسیاری از شرکت های دارو سازی استفاده از مواد طبیعی برای تولید دارو را در دستور کار خود قرار داده اند، زهر عقرب نیز با داشتن ترکیبات باارزش دارویی توجه این شرکت ها را به خود جلب کرده است.

در طول سال های اخیر تحقیقات بسیاری بر روی زهر عقرب زرد ایرانی و تاثیر آن بر کنترل بیماری های مختلف انجام شده که با موفقیت های چشمگیری نیز همراه بوده است.
از جمله موارد تاثیر زهر عقرب در کنترل بیماری ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخریب تومور های سرطانی و کنترل و درمان بیماری سرطان
  • پیشگیری از تکثیر ویروس HIV
  • پیشگیری از شکست و پس زنی در پیوند قلب
  • درمان رماتیسم
  • درمان لوپوس

علاوه بر موارد درمانی زهر عقرب زرد از آن برای تولید آفت کش ها نیز استفاده می شود.
یکی از مشکلاتی که امروزه بشر با آن دست به گریبان است، کمبود غذا می باشد و آفت ها از جمله عوامل محدود کننده تولید مواد غذایی هستند.
استفاده از آفت کش های شیمیایی مشکلاتی همچون آسیب به محیط زیست و ورود آنها به چرخه ی غذایی انسانها را در پی دارد، از این رو نیاز به استفاده از آفت کش های بیولوژیک احساس می شود.
زهر عقرب از مواردی است که می تواند در تولید آفت کش ها مفید واقع شود.

شاخصه های بارز زهر عقرب گاردیوم

شاخصه های بارز زهر عقرب گاردیوم در ایران گونه های متعددی از عقرب وجود دارد که برخی از آنها دارای زهر بسیار خطرناکی هستند ولی برخی نیز خطر چندانی ندارند.
به طور کلی عقرب های ایران شامل دو خانواده بوتیده و اسکورپیونیده با 16 جنس و 25 گونه می باشند.
عقرب مزوبوتوس اپیوس متعلق به خانواده بوتیده است و به عقرب زرد شهرت دارد، این عقرب یکی از فراوان ترین عقرب ها در ایران است.
عقرب زرد در جنوب غرب ایران به ویژه خوزستان بیشتر دیده می شود، با این حال گزارش هایی از وجود آن در استان هایی مانند فارس، چهارمحال و بختیاری، کردستان، همدان، ایلام و لرستان نیز یافت شده است.
45 درصد از عقرب زدگی هایی که در خوزستان اتفاق می افتد توسط عقرب زرد است.
زهر این عقرب ها بسیار خطرناک است و می تواند موجب نابودی گلبول های قرمز شود.

از دیگر عقرب های زرد می توان به همیسکورپیوس لپتوروس اشاره کرد که در خوزستان با نام عقرب گاردیوم شناخته می شود و درصد بالایی از عقرب زدگی های خوزستان مربوط به این عقرب است.
زهر عقرب گاردیوم بسیار خطرناک و کشنده است، با این حال خواص دارویی زیادی نیز دارد که توجه پرورش دهندگان عقرب را به خود جلب کرده است.
زهر این عقرب ها حاوی ترکیبات پروتئینی است و در درمان بیماری هایی نظیر ام اس، التهاب روده، رماتیسم مفصلی و سرطان استفاده می شود.

توزیع مستقیم زهر عقرب زرد ایرانی

توزیع مستقیم زهر عقرب زرد ایرانی عقرب گونه ای از بندپایان است که دارای زهری در انتهای دم خود می باشد و از این زهر در مواجه با خطر و برای دفاع از خود و همچنین برای شکار و تهیه غذا استفاده می کند.
از جمله شکارهایی که عقرب اقدام به نیش زدن آنها می کند می توان به جانوران موذی و کوچک مانند موش، قورباغه و سوسک های سیاه اشاره کرد.
با این حال زهر عقرب زرد ایرانی به دلیل وجود ترکیبات با ارزش و منحصر به فرد آن و کاربردهای متعددی که دارد، از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است و می تواند بسیار ارزآور باشد.

سوددهی بالای پرورش عقرب برای تولید زهر سبب شده است عده ی زیادی به آن روی آورند.
تولید زهر عقرب خالص می تواند 300 تا 400 درصد سود برای تولیدکنندگان آن به همراه داشته باشد.

متقاضیان زهر عقرب زرد ایرانی عمدتا محققان، شرکت های داروسازی، پژوهشگاه ها و آزمایشگاه های تحقیقاتی در داخل و خارج کشور هستند.

توزیع زهر عقرب به این مراکز از راه های مختلفی صورت می گیرد.
از آنجا که تولید زهر فرآیند سخت و حساسی است و خواص زهر تهیه شده باید به بهترین شکل حفظ شود، مشتریان تمایل دارند آن را از مراکز معتبر تهیه نمایند.
با توجه به حساسیت نگهداری و انتقال زهر عقرب، خرید مستقیم از سایت می تواند برخورداری مشتریان از یک محصول سالم و در عین حال با قیمت به صرفه را تضمین کند.
با خرید مستقیم و حذف واسطه ها زمان انتقال کوتاه تر شده، هزینه ها کاهش یافته و از سوی دیگر استفاده از روش انتقال مناسب و ایمن سبب حفظ کیفیت زهر می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما