پرورش عقرب در ایران بـه ویژه در مناطق کویری کشور به دلیل مساعد بودن شرایط محیطی پرورش این جانور می تواند بـه یکی از مشاغل مفید تبدیل شود و بـه رفع مشکل بیکاری در این مناطق کمک قابل توجهی نماید انواع زهر عقرب و همچنین زهر عقرب دورویه در این سایت موجود می باشد و قابل دسترس افرادی که این محصول را می خواهند می باشد .
کاهش رشد سلول های سرطانی با سم عقرب
پرورش عقرب باید در جعبههای شیشهای کـه با ظروف پلاستیکی با دربهای محکم گرد آوری میشوند، باشد. عقربها بـه سرعت تکثیر می شوند و در هر بار شمار زیادی کژدم «رقمی معادل صد عقرب»متولد میشود؛ فصل خرید عقربها از مهر ماه تا اواسط اردیبهشت اسـت. شرایط نگهداری عقربها بـه شرح زیر میباشد:برای تغذیه عقربها میتوان از حشرات کوچکی نظیر کرم خاکی یا جیرجیرک استفاده نمود.
هم چنین دادن مواد تقویتی نیز هفتهای چند بار بـه عقربها توصیه میشود. لازم به ذکر اسـت با توجه بـه اینکـه عقربها در شب غذا می خورند، شرایط تغذیه رابه گونه ای فراهم کنید کـه با طبیعت این جانور هماهنگ باشد زهر عقرب اصل از خواص درمانی و دارویی بسیاری برخوردار است و در دکتری و داروسازی از آن استفاده فراوان می شود. زهر این جانوران کوچک از ترکیبات شیمیایی متنوعی تشکیل شده اسـت کـه هر کدام خواص درمانی متفاوتی دارد.
بعضی از اجزای سمی عقرب برای درمان بیماری های اتوایمیون «بیماری هایی کـه ناشی از کارکرد غلط سیستم ایمنی بدن اسـت همچنین از زهر عقرب میتوان بر علیه انواع تومورهای بدخیم، سرطان بافت همبند، تومورهای مغزی و نخاعی، سرطان پستان و همچنین در تشخیص سرطان های ریه، پوست، مری، گردن رحم و کولون استفاده نمود.پرورش عقرب ایرانی شاید برای تعداد زیادی از مردم کار عجیب غریبی بنظر برسد. با این حال اینکار هم اکنون در کشور مـا و سایر کشورها در حال انجام اسـت.
مسلما پرورش عقرب سیاه برخلاف ماکیان یا گوسفند و گاو بـه منظور استفاده از گوشت این جانور انجام نمی شود.بطور کل عقربها موجودات مقاومی هستند و بـه آسانی نمیمیرند. بر این اساس کم بودن تعداد تلفات آن ها از میزان ضرر و زیان شـما در نگهداری آنها میکاهد.
بهترین پخش کننده زهر عقرب دورویه
پس از خریدن عقربها باید ابتدا آن ها را تمیز کنید تا محل پرورش خود را آلوده نکنند. بـه منظور انجام این کار باید عقربها را به صورت گروه گروه در محفظه یا لگنی کـه با آب ولرم پر شده اسـت ریخته و خوب آن ها را به هم بزنید تا آلودگیها از بدنشان پاک شود. پس از استخراج زهر عقرب باید تدابیر لازم برای نگهداری آن بـه صورت کاملا سریع اتخاذ شود. چرا کـه زهر عقرب بـه شکل مایع حداکثر تا نیم ساعت ماندگار اسـت و پس از آن بطور کامل فاسد و بیخاصیت می شود. از همین رو طبق معمول زهر عقرب را به صورت خشک نگهداری می کنند تا از ماندگاری بیشتری برخوردار گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.