پخش کننده زهر شفاف عقرب

پخش زهر شفاف عقرب با کیفیت و مرغوبیت بالا در سرلسر کشور انجام می گیرد. زهر عقرب در رتبه نخست گران ترین مایع در جهان است. البته باید گفت که این مایع گران نیست بلکه بسیار ارزشمند است.

علت ارزش بالای این ماده ، موارد کاربرد پزشکی آن بوده که در درمان صعب العلاج ترین بیماریهای بشر مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله بیماریهای مهمی که با این زهر ارزشمند درمان و کنترل می شود: ایدز، سرطان، دیابت، روماتیسم مفصلی، التهاب روده، بیماری MS و…. می باشد.

پخش کننده زهر شفاف عقرب

اطلاعات مختصری در مورد زهر شفاف عقرب بیابانی

اطلاعات مختصری در مورد زهر شفاف عقرب بیابانی کژدم یا عقرب و یا دراز دم نام یکی از گونه‌های بندپایان رده عنکبوتیان است که دارای ۸ پا و نیشی با زهر کشنده می‌باشد. نیش عقرب در نوک دم آن قرار دارد.

عقرب‌ها شب‌ها به آرامی به فعالیت‌های زیستی خود می‌پردازند و بیشتر در آب و هوایی گرم فعال هستند. این جانوران دارای چنگالهای خارداری هستند که در واقع قسمتی از دهان آنها محسوب می‌شود.

آنها قادرند که ماده سمی خطرناکی از قسمت عقب بدنشان به طرف مهاجمین بپاشند. این جانور بیشتر در شب شکار می‌کند و پاهای بلند جلویی خود را برای پیدا کردن غذا به‌کار برده و پس از یافتن غذا آن را به‌وسیله چنگال‌هایش می‌گیرد.

زهر عقرب زرد در محیط خارج از خانه در شکاف و درز بین سنگ‌ها، زیر پوست درختان، بین هیزم‌ها و مانند آن یافت می‌شوند و در محیط داخل خانه حمام، دستشوئی، آشپزخانه و محیط‌های مرطوب دیده می‌شوند.

این جانوران در طول روز در گوشه‌ای بی‌حرکت و پنهانند و در طی شب فعالیت خود را آغاز می‌کنند و به‌دنبال شکار خود می‌روند و سم خود را از طریق نیش که در انتهای دم آنها وجود دارد به شکار خود تزریق می‌کنند. شکار کژدم‌ها اغلب حشرات موذی را به دام می‌اندازند و از این نظر اهمیت دارند.

مزیت های خاص زهر مایع عقرب

مزیت های خاص زهر مایع عقرب برخی از مزیت های خاص زهر مایع عقرب عبارتند از:

  • سم عقرب به عنوان مسکن درد: بر اساس مطالعه ای منتشر شده در سال ۲۰۱۳ که در مورد سم عقرب هاست مشخص شد که میتوان از سم عقرب به عنوان یک مسکن بدن انسان استفاده کرد.
  • پیوندسیاهرگی: این یک یافته از دانشگاه لیدز است. در سم عقرب سمی به نام مارگوتوکسین وجود دارد. سم عقرب مارگاروکسین می تواند برای جلوگیری از شکست در روند پیوند سیاهرگ به تیم پزشکی کمک کند.
  • دارویی برای آرتروز روماتیسی است: سم عقرب در درمان بیماری آرتروز رماتیسمیبا سرطان استخوان کار می کند. بنابراین بیماری آرتروز روماتیسمی می تواند به طور طبیعی به وسیله ی سم عقرب درمان شود.
  • سم عقرب دارویی برای درمان لوپوس لوپوس: بیماری مرتبط با پادتن هاست. پادتن ها باید با بیماری های خارجی حمله کنند و درنتیجه بدن سالم بماند. با این حال در بیماران لوپوس، پادتن ها به خود حمله می کنند. این خطا به برخی از اشکال عضو لوپوس حمله می کند. برای درمان آن، معمولا بیماران باید به طور منظم دارو استفاده کنند و کمی با یک پزشک کنترل می شود. با این حال، امروزه سم عقرب نیز می تواند به عنوان یک دارو لوپوس مورد استفاده قرار گیرد. محققان انگلستان یافتند که سم عقرب می تواند از شکست بای پس قلبی جلوگیری کند.

بارز ترین ویژگی زهر شفاف عقرب زرد

بارز ترین ویژگی زهر شفاف عقرب زرد عقرب ها یا کژدم ها یکی از گونه های بندپایان هستند که در دسته عنکبوتیان قرار می گیرند. این جانوران از گذشته تا به امروز مورد توجه انسان ها بوده اند و همیشه ترسی عمیق نسبت به آنها وجود داشته است.

یکی از مهم ترین دلایل این ترس ظاهر نسبتا عجیب عقرب ها و زهر موجود در دمشان می باشد. البته همیشه در مورد زهر عقرب اغراق شده است. جالب است بدانید از میان 1500 گونه عقرب تنها 20 موردشان زهری سمی و کشنده دارند.

با این حال زهر عقرب به همان اندازه می تواند کشنده باشد، شفا بخش نیز است. شاید باورش سخت باشد ولی از خواص زهر عقرب می توان برای درمان بیماری های لاعلاج استفاده کرد.

توزیع کننده زهر شفاف عقرب

توزیع کننده زهر شفاف عقرب توزیع زهر عقرب شفاف به دو صورت حضوری و غیر حضوری انجام می شود. رنگ بیشتر عقرب ها زرد متمایل به قهوه ای، خاکستری، سیاه و قهوه ای است و اندازه کوچکی تا ۱۸ سانتی متر دارند. بدن آن ها که حالتی تخت دارد باعث شده که عقرب ها بتوانند از شکاف های بسیار باریک عبور کنند. آن ها برای شکار می توانند نیش خود را که در انتهای دم قرار گرفته به آن حیوان که بیشتر حشرات موذی است، تزریق کنند

از جمله شکارهای آن ها می توان به سوسک های سیاه و قورباغه ها اشاره کرد. به طور دقیق تر شکار آن ها به این صورت است که ابتدا طعمه خود را نیش زده و سپس توسط آرواره هایشان طعمه را خرد کرده و بر اثر آنزیمی که ترشح می کنند، آن را به صورت مایع در می آورند. غذای عقرب حتما باید به صورت مایع وارد بدن او شود به همین منظور، دهان او دارای پرزهایی است که شبیه فیلتری عمل می کند که از ورود ذرات جامد جلوگیری می کند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید، غذا خوردن در عقرب ها گاهی تا ۲۴ ساعت هم طول می کشد و آن هم به دلیل همین فرآیند مایع سازی مواد است. آب مورد نیاز برای عقرب هایی که در نواحی مرطوب زندگی می کنند، از آب های جدا مانند دریاچه و رودها تأمین می شود و آن هایی که در نواحی خشک زندگی می کنند، آب مورد نیاز خود را از طریق بدن طعمه استفاده می کنند. عقرب گونه های خطرناک در دنیا حدودا ۲۰۰ گونه عقرب وجود دارد که تنها سم حدودا ۲۰ مورد آن ها کشنده است. در ایران ۳ مورد از انواع زهر عقرب بیابانی خطرناک هستند که گزارش هایی از مرگ نیز از آن ها به ثبت رسیده است آن ها عبارتند از:

  • همی سکورپیوس لپتوروس: این عقرب زرد رنگ و کوچک می باشد. محل زنگی آن ها بیشتر در نواحی جنوبی و جنوب غربی ایران است. گادیم نامی است که خوزستانی ها روی این عقرب گذاشته اند.
  • کمپسوبوتوس ماتهیزنی: رنگ این عقرب زرد یا آجری است و محل زندگی آن نیز بیشتر در نواحی جنوبی مخصوصا استان خوزستان می باشد. سم آن به گونه ای است که قادر است گلبول های قرمز خون را تخریب کند.
  • آندرکتونوس کراسیکودا: این عقرب بزرگ تر از دو نوع قبلی و به رنگ سیاه یا قهوه ای تیره است، در بیشتر نقاط ایران یافت می شود و ظاهری خشن دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما