امروزه به دلیل نیازهای مختلفی که هر کسی دارد ممکن است برای برطرف کردنش اقدام به خریدهای حضوری یا غیرحضوری از مراکز فروش انجام دهد که در این میان شاید کمتر به این مورد رجوع کرده یا شنیده باشید! مرکز خرید زهر عقرب تلخ
متخصصان و پژوهشگران گاهی برای کارهای علمی یا حتی درمانی و دارویی نیاز به زهر مار و عقرب پیدا میکنند که تهیه آن به راحتی امکانپذیر نمیباشد.
برای آشنایی بیشتر با این ماده گرانبها و نحوه تهیه آن تا انتها همراه ما باشید.
خواص زهر عقرب تلخ چیست؟
عقرب ها از خانواده بندپایان و عنکبوتیان هستند که تنوع بسیار زیادی در مناطق مختلف جهان دارند که بیشتر میتوان آنها را در آب و هوای گرم و خشک دید اما در مناطق مرطوب هم گونه هایی از آنها زندگی میکنند.
در ایران نیز این جاندار بخصوص در مناطق کویری و خشک زندگی میکند که نوع سمی آن در استان خوزستان بیشتر دیده شده است که یکی از انواع آنها عقرب تلخ میباشد.
با مطالعه و تحقیقات انجام گرفته روی خواص زهر عقرب تلخ در درمان بیماری های همچون پیوندهای جراحی قلب، درمان بیماری لوپوس (نوعی بیماری که در آن پادتنها به جای حمله به سلولهای بیگانه بدن به خود حمله میکنند)، داروهای سرطانی و پاکسازی تومور، تقاضا برای تهیه این زهر افزایش پیدا کرده است.
بخاطر ارزش بسیار بالای این زهر در ساخت سرم و داروهای درمانی، قیمت جهانی این محصول به بالای ده هزار دلار نیز رسیده است که همین امر موجب صید بیرویه این موجود و قاچاق و فروش غیرقانونی به کشورهای دیگر شده است.
بازار فروش زهر عقرب تلخ
در ایران بازار فروش زهر عقرب تلخ به دلیل اینکه یک صنعت نوپا بحساب میآید، هنوز مراکز متمرکز برای خرید و فروش آن راه اندازی نشده است اما میتوان با جستجو در اینترنت فروشگاه های تخصصی آنلاین فروش این محصولات دارویی را پیدا نمود که بصورت عمده به مشتریان خدمات ارائه میکنند.
از ویژگی های این فروشگاهها میتوان دریافت مشاوره از کارشناسان متخصص و همین طور یک خرید مطمئن با هزینه کمتر برشمرد، اما نیاز هست تا خود خریداران هم اطلاعات کمی و کیفی از زهر عقرب را قبل از خرید بدست آورند.
متاسفانه بدلیل سواستفاده دلالان و نداشتن اطلاعات درست از نحوه سم گیری و شرایط نگهداری زهر عقرب، شاهد بازار فروش غیرقانونی این محصول هستیم که این امر نیازمند نگاه دقیقتر مسئولان و همین طور خریداران هست.
زهر عقرب به عنوان گرانترین مایع موجود در جهان شناخته میشود که با سرمایه گذاری و در اختیار دادن آموزش ها و تسهیلات ویژه در پرورش و تهیه این محصول، میتوان ارزآوری و کارآفرینی در داخل کشور بوجود آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.