عقرب جانوران دم داری است که زهر آنها در نوک دمشان است. عقرب ها دارای هشت پا هستند و جزو عنکبوت ها محسوب می شوند و اغلب در شب فعالیت دارند و بشکار می پردازند. زهر عقرب بسیار سمس و کشنده است و در عین حال ماده ای گران بها و پرکاربرد در درمان بیماری ها است که بهترین نوع زهر عقرب٫ زهر عقرب زرد است.زهر عقرب بی رنگ و شفاف است و دارای عناصری چون پروتئین، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد است.
زهر عقرب زرد گرانترین مایع جهان است که زهر عقرب زرد گرمی چندین هزار دلار است. پخش زهر عقرب زرد گرمی یا بصورت کیلویی توسط پرورش دهندگان آن صورت می گیرد.
با خواص زهر عقرب زرد آشنا شوید
زهر عقرب دارای پروتئینی بنام پپتید است که ۱۵۰۰ نوع از این نوع پروتئین وجود دارد که تاکنون تمام آن کشف نشده است. مصریان اولین کسانی بودند که به خواص زهر عقرب پی بردند.
زهر عقرب در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است و پزشکان از این مایع گران بها برای درمان بیماری هایی چون درمان تومورهای بدخیم، سرطان پستان، توقف رشد سلول های سرطانی، درمان سرطان ریه و پوست، درمان گردنه رحم استفاده می کنند.
البته زهر تمام عقرب ها درمانی نیستند اما سم بعضی از عقرب ها به عنوان مسکن درد، در جراحی پیوند قلب برای کاهش پس دادن در هنگام پیوند و به عنوان یک آفت کش طبیعی که با محیط زیست سازگار است استفاده می شود.
همچنین برای درمان آرتروز و درمان لوپوس و جلوگیری از مالاریا و درمان تومور برای جلوگیری از بازگشت دوباره تومور به بدن مورد تائید است و یا به عنوان پادزهر برای گزیدگی های زهرآلود مصرف می شود و در علم پزشکی از آن استفاده ی مفیدی می کنند.
مرجع عرضه انواع زهر عقرب زرد گرمی
در گذشته زهر عقرب ماده ای کشنده بود اما امروزه از زهر عقرب برای درمان بیماری ها استفاده می شود و به همین منظور در نقاط مختلف دنیا پرورش و به سایر نقاط دنیا عرضه می شود. زهرعقرب بدلیل گران بودن آن بصورت گرمی نیز بفروش می رسد.
مراکز عرضه زهر عقرب اغلب از طریق پرورش دهندگان آن صورت می گیرد، انواع زهر عقرب را بر اساس نوع زهری که تولید می کنند و رنگ زهر دسته بندی کرد و در بازار عرضه کرد.
عرضه کنندگان زهر عقرب اغلب سعی می کنند عقرب ها را در شرایط مناسب پرروش دهند تا زهر عقرب با کیفیت تری ارائه دهند و در پروسه های مختلف زهر عقرب خالص را بدست آورده و عرضه کنند.
بدلیل استفاده زیاد زهر عقرب در موارد پزشکی و قیمت بالای آن افرادی بدنبال قاچاق این ماده به سایر کشورها هستند که کشورهای آفریقای جنوبی و هند بزرگترین قاچاقچیان زهر عقرب هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.