مرکز تولید زهر عقرب بیابانی

مرکز تولید زهر عقرب بیابانی در این راستا با تولید محصولی با کیفیت و ارزان قیمت توانسته جایگاه خوبی در بازار به دست آورد. عقرب یکی از انواع بند پایان است که دارای 8 پا و نیشی با زهر کشنده می باشد. در ایران گونه های زیادی از عقرب موجود نی باشد که خطرناکترین آنها «همیسکورپیوس لپتروس»، «کمپسوبوتوس ماتهیزنی» و «آندرکتونوس کراسیکودا» نام دارند. برای خرید و آشنایی بیشتر با این موجود ارزشمند با ما همراه باشید.

مرکز تولید زهر عقرب بیابانی

نکات مهم در انتخاب زهر عقرب سیاه پرزدار

نکات مهم در انتخاب زهر عقرب سیاه پرزدار در هنگام انتخاب زهر عقرب سیاه پرزدار به نژاد و نحوه ی تولید آن توجه کنید. پرورش عقرب باید در جعبه های شیشه ای با ظروف پلاستیکی با درب های محکم گرد آوری شوند. زهر عقرب در واقع نوعی پروتئین با خاصیت قلیایی بوده که از عناصری مانند کربن، ازت، گوگرد و هیدرژن تشکیل شده است.

عقرب سیاه پرز دار دارای مقادیر بسیار زیادی توکسین و آنزیم می باشد و مقدار این عناصر در هر عقرب بسته به نوع عقرب، محل زندگی و نوع غذایی که می خورد متفاوت می باشد.

عقرب سیاه پرزدار یکی از گزنده ترین عقرب های جهان می باشد و به همان اندازه که می تواند کشنده باشد می تواند مایه حیات باشه و به پیوند های جراحی قلب و درمان بیماری لوپوس، دارو های سرطانی و پاکسازی تومور کمک شایانی می کند.

زهر عقرب از خواص درمانی و دارویی بسیار زیادی برخوردار بوده است و در داروسازی بسیار استفاده می شود. زهر این جانوران کوچک از ترکیبات شیمیایی متنوعی تشکیل شده اسـت کـه هر کدام خواص درمانی متفاوتی دارد. این ماده برای درمان ام اس، لوپوس، بیماری کورن، پسوروزیازیس و آرتریت روماتوئید، کولیت زخم‌دار، بیماری التهاب روده بزرگ، سیروز صفراوی، دیابت نوع ۱ و ۲ و بعضی دیگر مورد توجه قرار گرفته اسـت.

مختصری درباره فرآیند تولید زهر عقرب

مختصری درباره فرآیند تولید زهر عقرب تولید زهر عقرب با روش سم گیری انجام می شود، برای سم گیری از عقرب معمولا به سراغ غده سمی یا همان بند انتهایی دم او بروید. برای سم گیری ابتدا غده سمی را از محل اتصال با آخرین بند دم قطع کنید و پس از شستشو حدود یک ماده در دستگاه های خشک کننده قرار دهید تا کاملا خشک گردد. سپس غده ها رل در هاون های مخصوصی می کوبند تا نرم گردد و بعد آن را با آب مقطر حل می کنند آن را در سانتریفوژ قرار میدهند تا مایع محتوی سم جدا شود.

تولید زهر عقرب یک روش دیگری برای تهیه سم با لستفاده از دستگاه شوک الکتریکی است، در این روش با استفاده از دو سر الکترودی که در طرفین غد سمی قرار می گیرند، شوکه الکتریکی به عقرب وارد می شود، سم بیرون می ریزد.

سم مایع با استفاده از دستگاه دیگری به سم خشک تبدیل می شود، برای زهر گیری به تخصص بسیار بالایی نیاز است زیرا میزان سم این موجودات بسیار ناچیز می باشد. در عقرب های ایرانی با روش الکتروشوک به‌طور متوسط از هر عقرب یک صدم میلی‌گرم تا دو میلی‌گرم زهر خشک بدست می‌آید.

مزرعه تولید زهر عقرب برای راه اندازی یک مزرعه با ظرفیت 40 هزار عقرب در سال به 250 متر مربع زمین نیاز دارد. برای تاسیس این تولیدی مجوز رسمی نیاز دارید، پیشنهاد ما این است که برای شروع این کسب و کار جالب و پرسود حتماً با کسانی که تجربه آن را دارند مشورت کنید.

مراکز پخش زهر عقرب بیابانی

مراکز پخش زهر عقرب بیابانی مراکز پخش زهر عقرب بیابانی همواره تمام تلاش خود را برای به دست آوردن بازار داخلی و خارجی می کنند. این مجموعه تخصصی در زمینه پخش انواع زهر عقرب فعالیت می کند و شما برای خرید این محصول باکیفیت عالی و قیمت مناسب می توانید از طریق این مجموعه اقدلم کنید. زهر عقرب یک مایع بی‌رنگ و شفاف می‌باشد که خاصیتی قلیایی دارد و به نوعی پروتئین محسوب می‌شود.

زهر عقرب از موادی همچون کربن، هیدروژن، ازت و گوگرد تشکیل شده‌است. این زهر پروتئین‌هایی همچون توکسین و آنزیم در خود دارد. زهر اکثر عقرب‌های سمی موجب نابودی گلبول‌های قرمز خون می‌گردد. تقریباً هجده ماه طول می‌کشد تا یک عقرب به سن سم‌گیری برسد.

عقرب زهردار از هر یکصد و پنجاه هزار عقرب به‌طور متوسط می‌توان ۲۵ گرم سم خشک عقرب تولید کرد. قیمت هر گرم سم خشک عقرب تا پیش از نوسانات قیمت ارز چیزی در حدود ۷۰ میلیون تومان می‌باشد. از زهر عقرب در پزشکی داروهای ویژه ای برای درمان بیماری‌ها ساخته می‌شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما