بازار فروش زهر عقرب آسیایی کوچک

حتماً شما هم با شنیدن نام عقرب به یاد گزش آن و میزان تلفات ناشی از می‌افتید. امروز شما را با نوعی عقرب آشنا می‌کنیم که نه تنها کشنده نیست بلکه زهر آن مصارف پزشکی فراوانی دارد. در ادامه مطلب با خواص زهر عقرب آسیایی کوچک با ما همراه شوید…

بازار فروش زهر عقرب آسیایی کوچک

باکیفیت ترین انواع زهر عقرب پرورشی کدامند؟

باکیفیت ترین انواع زهر عقرب پرورشی کدامند؟ در گذشته بشر از عقرب می‌ترسید و همواره در پی نابودی آن بود اما با گذر زمان و افزایش دانش در طی هر نسل نه تنها از این موجود زنده فرار نکرد بلکه با پی بردن به خواص زهر آن به فکر استخراج زهر آن افتاد.
در ابتدا با شکار آن به سم آن می‌رسید اما با گسترش صید این جانور و از طرفی پر سود بودن بازار سم عقرب برای جلوگیری از نابودی گونه‌ها و انقراض نسل آن جلوی شکار آن گرفته شد.
ممکن است این سؤال برایتان ایجاد شود که با وجود منع صید این جاندار و از طرفی کم بودن زهر هر عقرب چگونه بازار زهر عقرب ایجاد شده است؟
حتماً تا به حال اسم مزرعه آفتابگردان یا مزرعه پرورش شترمرغ به گوشتان خورده است اما مزرعه پرورش عقرب نامی کمتر آشناست بله درست خواندید مزرعه پرورش عقرب!!
تولید کنندگان زهر عقرب ابتدا باید مجوز فارم یا مزرعه پرورش عقرب را از دستگاه‌ها و مراجع ذیصلاح مربوطه دریافت نمایند.
در گذشته بیشترین مصرف زهر عقرب به عنوان پاد زهر بود اما با پیشرفت علم پزشکان به سایر خواص این مایع گرانبها پی بردند.

زهر عقرب به دو روش الکتروشوک و سایش غدد سمی عقرب به دست می‌آید. در زیر به توضیح و تفاوت‌های این دو روش می‌پردازیم.
الف) الکتروشوک: در این روش ما با عقرب زنده سر و کار داریم و پس از زهرگیری مجدداً پس از چند روز که غده سمی عقرب پر شد می‌توان فرایند زهرگیری را انجام داد. اما توضیح روش الکتروشوک… ابتدا توسط دو گیره (پنس) سر و دم عقرب مهار می‌شود و سپس الکترودهای دستگاه را به دو طرف غدد سمی نصب می‌کنند و حالتی شبیه برق گرفتگی به انسان به عقرب رخ می‌دهد و در یک لحظه عقرب دچار شوک شده و سم آن تخلیه می‌شود که قبل از در قسمتی مناسب ویال (ظرف شیشه‌ای) را قرار داده تا سم به درون آن بریزد.
ب) سایش غدد سمی: برخلاف روش قبلی در روش سایش غدد عقرب ابتدا کشته می‌شود و تانسل آن (قسمت نیش که غدد سمی هم در آن قرار دارد) جدا می‌شود و پس از قرار دادن درون دستگاه مشخص آن را خشک می‌کنند و پس از کوبیدن با آب مقطر حل کرده و در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهند.
با اندکی مقایسه دو روش ذکر شده می‌توان به این نکته پی برد که روش دوم به هیچ عنوان اقتصادی نبوده چرا که منجر به نابودی گونه پرورشی می‌شود و سم تهیه شده نیز از کیفیت پایین‌تری برخوردار است اما به نسبت روش اول خطر کمتری دارد.
زهر عقرب پرورشی به شکل سم خشک معامله می‌شود که هر گرم زهر خشک عقرب قیمتی معادل 70 تا 80 میلیون تومان دارد اما با کیفیت‌ترین نوع زهر عقرب مربوط به نوع لیفولایز آن است که قیمتی معادل 120 میلیون تومان دارد و در واقع گرانبهاترین مایع دنیا می‌باشد. دلیل گران بود آن نیز مشخص است… سر و کار داشتن با یک عقرب زنده و به دست آوردن مقدار قابل قبول سم از چند هزار عقرب کار ساده ای نیست و می تواند به بهای جان یک انسان تمام شود!!

3 نکته مهم در مورد زهر عقرب هوتنتوتاسالسی

3 نکته مهم در مورد زهر عقرب هوتنتوتاسالسی عقرب هوتنتوتا سالسی با نام علمی Hottentotta saulcyi معروف به نام‌های عقرب زرد حفار، عقرب زرد و ایرانی جثه بزرگی داشته (در بین عقرب‌ها) و چیزی بین 7 و نیم تا 13 سانتی‌متر می‌باشد. رنگ آن از زرد روشن تا تیره مایل به قهوه‌ای متغیر است. در قسمت روی بدن خود دارای خطوطی نامنظم می‌باشد.
فراوانی جغرافیایی آن در ایران در شهرستان پلدختر واقع در استان لرستان بالا می‌باشد اما در استان‌های یزد، کرمان، اصفهان، مرکزی، کرمانشاه و حتی اطراف تهران نیز رؤیت شده است.
در ادامه به سه نکته مهم در ارتباط با زهر عقرب زرد ایرانی اشاره می‌کنیم.
الف) قدرت سم: زهر عقرب هوتنتوتاسالسی از نظر قدرت سم دارای کشندگی بالایی بوده و به لحاظ پزشکی در رتبه ششم قرار دارد.
ب) مکانیسم اثر: مکانیسم اثر آن به این صورت است که بر روی سلول‌های عصبی تأثیر کرده و با ایجاد علائم عصبی نظیر تشنج و فلج اعضاء و در نهایت اثر بر قلب طعمه خود را از پا در می‌آورد.
ج) زیستگاه عقرب زرد حفار: شاید برایتان جالب باشد بدانید که حتی شرایط آب و هوایی و اقلیم نیز بر میزان کشندگی سم می‌افزاید. به این صورت که هر چه عقرب در منطقه گرم‌تری باشد سم حاصل از تغذیه قوی‌تر و غلیظ‌تر خواهد بود و در نتیجه با تزریق دز کمتر تلفات بیشتری به بار می‌آورد به همین دلیل اصولاً عقرب‌های نواحی جنوبی و مرکزی بسیار خطرناک‌تر از سایر مناطق هستند حتی اگر آن عقرب از یک گونه باشد.

شاخصه های بارز زهر عقرب سیاه

شاخصه های بارز زهر عقرب سیاه عقرب سیاه یا آندرکتونوس کراسیکودا یکی دیگر از گونه‌های مهلک عقرب می‌باشد که در خوزستان دارای تلفات بالایی است. این گونه عقرب در فضای باز و صحراها دیده می‌شود و یکی از قربانیان آن در مناطق عقرب خیز جنوبی متأسفانه کودکان می‌باشند.
این عقرب در بین سایر عقرب‌ها شناخته شده تر است و ظاهری آشناتر دارد و شاید اکثر مردم با شنیدن نام عقرب به یاد آن نوع عقرب بیفتند.
نحوه اثر زهر عقرب سیاه نیز مانند بیشتر عقرب‌ها اعصاب، گلبول‌ها قرمز و در نهایت قلب طعمه خود است. تغذیه این نوع عقرب از مایعات بدن موش و مارمولک است و بنابراین تولید سم در آن به نسبت عقرب‌هایی که حشرات و مارمولک مصرف می‌کنند سریع‌تر رخ می‌دهد و شاید دلیل روی آوردن اکثر تولیدکنندگان زهر به این عقرب نحوه تغذیه آن می‌باشد.
چرخه زندگی و زایمان این نوع عقرب نیز نسبتاً سریع است و از ده روز تا کمتر از یک روز می‌تواند چندین نوزاد به دنیا بیاورد اما به نسبت سایر گونه‌ها تعداد نوزادان بسیار کمتر است و گاهی به کمتر از ده عدد نیز می‌رسد.
از گونه‌های مهم پرورشی عقرب سیاه می‌باشد که به دلیل گزش بالا در مناطقی مثل کرمان توزیع پادزهر در منازل صورت گرفت تا در صورت گزش به صورت اورژانسی خود درمان فرد گزیده شده را برعهده گیرند.
بنابراین علاوه بر مصارف پزشکی و درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان، مالاریا، آرتریت روماتوئید و … زهر عقرب سیاه از نظر پادزهر بودن مصرف بالاتری دارد.

خرید بدون واسطه زهر عقرب آسیایی کوچک

خرید بدون واسطه زهر عقرب آسیایی کوچک از نظر تعریف اقتصادی خرید بدون واسطه یعنی مبادله مستقیم کالا بین عرضه کننده (فروشنده) و تقاضا کننده (مشتری) که از مزایای آن حذف واسطه‌ها و دلالان و توزیع سریع‌تر کالا می‌باشد.
خرید زهر عقرب به صورت عادی هزینه فراوانی را بر مشتری تحمیل می‌کند بنابراین اگر هزینه واسطه‌ها و رفت و آمد از آن کسر شود می‌تواند کمک بزرگی به تقاضاکننده کند. یکی از مهم‌ترین روش‌های خرید مستقیم یک محصول خرید اینترنتی و از طریق سایت‌های ارائه دهنده زهر عقرب آسیایی که می‌باشد.
این نکته نیز نباید دور از ذهن باشد که زهر عقرب کالایی عادی نبوده و به آن از منظر یک داروی حیاتی می‌توان نگاه کرد.
همچنین احتمال آسیب دیدگی و خطر در خریدهایی که وظیفه حمل و نقل کالا برعهده مشتری است نیز وجود دارد که با توجه به قیمت بالای آن خرید به صورت اینترنتی توصیه می‌شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما